BEHEERS JE MAIL

Op verplaatsing, thuis of op de werkplek: met een professionele emailoplossing heb je je email, agenda, contactpersonen en takenlijst altijd bij de hand! Uiteraard krijg je een emailadres binnen je domein (jij@jouwzaak.be) waardoor dat onprofessioneel ogende mailadres (@hotmail.com, @telenet.be, @gmail.com etc) eindelijk verleden tijd is. Je mailbox staat op alle toestellen gelijk, en het spamfilter is een van de best beschikbare. Ik stel alles voor je in op al je toestellen zodat jij er geen omkijken naar hebt en ermee aan de slag kunt.

 

Keepitsynced zal de inhoud van uw berichten en gegevens nooit gebruiken in een andere context zoals sommige e-mailproviders doen. Zo zijn bijvoorbeeld die in hun servicevoorwaarden vermelden dat ze zich het recht voorbehouden om alle inhoud die je via hun services verzendt te gebruiken, te reproduceren en te publiceren. Daar doet Keepitsynced dus niet aan mee!

DE VOORDELEN

PROFESSIONEEL

Keepitsynced is een professionele mailoplossing, toegewijd aan het leveren van krachtige en gebruiksvriendelijke e-maildiensten, en biedt u persoonlijke support.

ADVERTENTIE-VRIJ

Andere mailprogramma's analyseren berichten zodat ze gerelateerde advertenties in uw webbrowser kunnen weergeven. Keepitsynced is volledig neutraal en advertentie-vrij!

PRIVACY

Keepitsynced zal de inhoud van uw berichten of andere gegevens nooit gebruiken in een andere context zoals sommige e-mailproviders doen (zoals Google of Outlook)

PROBEER HET EENS

Try before you buy: de demo-versie is toegankelijk voor iedereen.

Inloggen doe je zo:


login.keepitsynced.com

email:  demo@keepitsynced.com

paswoord:  Secret123

DE MOGELIJKHEDEN

PERFECT SYNCHROON

Een mailtje verwijderd, verplaatst of als ongelezen gemarkeerd? Dat wordt dan automatisch op al je andere apparaten doorgevoerd! Dit geldt ook voor de kalender, contacten en takenlijsten!

DELEGATIE

Heb je een collega die jouw taken moet overnemen terwijl je er niet bent? Delegeer je account dan: de collega kan namens jou mailen, agenda items maken en uitnodigingen versturen.

VOLLEDIGE HISTORIEK

Op zoek naar berichtjes die je in één van je mapjes had gearchiveerd? Een mail terugvinden was nog nooit zo makkelijk, dankzij de zoekfunctie! Ook op je telefoon!

BACKUPS

Dagelijks wordt er een volledige backup gemaakt van de accounts. De gegevens staan op de server, dus is je telefoon, PC of tablet defect, kwijt of gestolen dan ben je niets verloren!

WEBMAIL

De webmail geeft je volledige toegang tot de mailbox. Veel klanten gebruiken op hun werkplek alleen nog maar webmail en hebben afscheid genomen van dure programma's zoals Outlook.

SPAM EN VIRUSVRIJ

Onze virusscanner scant alle mail op virussen en het geavanceerde spamfilter plaatst ongewenste mail in een aparte map. Mail van contacten in het adresboek wordt nooit als spam gezien.

WAT MAG DAT KOSTEN

Een tool die je helpt om je email en meer zorgenloos te beheren, en je zo heel veel kostbare tijd bespaart: wat kost dat?!

Geen onoverzichtelijke prijstabellen met vele pakketkeuzes: Keepitsynced houdt het duidelijk en simpel te begrijpen:

MAANDELIJKS

ABONNEMENT

- Spam-, virus- en advertentievrij

- Uitgebreide zoekfunctie

- Ook toegang via webmail

- Op je computer, smartphone of tablet

- Mailboxgrootte van 5 GB

7,50 EUR

(excl BTW)

VRAAG NU JE ACCOUNT AAN

Vul onderstaand formulier in en ontvang je account binnen de 24 uur!

©2020 ITBasics BV | Rode Kruislaan 83 - 1020 Brussel | BE0839.406.227 | KBC BE80 7340 3271 5277 | info@itbasics.eu | +32 484 776 033